Våra träningsmöjligheter, tjänster och priser

Våra Träningsmöjligheter och Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa dig nå dina träningsmål. Oavsett om du föredrar att träna på egen hand eller få personlig vägledning, har vi något för alla.

Personlig tränare

Boka PT för att nå dina träningsmål snabbt och effektivt. Vi erbjuder både PT som personlig träning och PT-small group där vi i grupp jobbar på att utveckla våra förmågor.

Gruppträningsklasser

Våra gruppträningsklasser är basen hos oss. De allra flesta tränar våra gruppklasser ledda av erfarna och utbildade instruktörer.
Coacherna hjälper dig att anpassa passet efter var du är i din CrossFit-resa.

Open Gym

Om du vill komplettera gruppträning med egen träning har du som medlem tillgång till vårt Open Gym. Det är fullutrustat med alla redskap som behövs för din CrossFit-träning.

Bli medlem hos oss idag!

Välkommen till oss på CrossFit Karlskoga, ditt första steg mot en hälsosam livsstil. Bli medlem idag och få tillgång till vår träning och bli en del av vår gemenskap.

Första gången du tränar

Inför första gången du tränar hos oss är det lättast om du ringer eller skickar ett DM till oss på Facebook Messenger, så bokar vi en plats åt dig.

När du bestämt dig för att bli medlem är det lättast om du skapar ett konto i vår bokningstjänst.
Sedan Swishar (123-096 84 95) du priset för det medlemskap du köpt och skickar en skärmdump och ditt namn till oss (072-159 70 46 eller Facebook Messenger), så laddar vi ditt medemskap.

Du kan också ladda ditt medlemskap i kassan när du besöker oss.

Våra medlemskap

MedlemskapOrdinarieStudent/Pensionär
En gång135kr99kr
Femkort600kr445kr
Månadskort, autogiro655kr500kr
Månadskort, Kassa eller Swish700kr525kr
Kvartalskort2050kr1500kr
Halvårskort4000kr2900kr
Helårskort7860kr5600kr

Om du tecknar ett kvartalskort ingår en InBody-vägning (mätning av kroppssammansättning, värde 300kr). I halvårskortet ingår två vägningar (värde 600kr) och i helårskortet ingår sex vägningar (värde 1800kr).

När du löser medlemskap förbinder du dig också att följa vår värdegrund.

Start-Up utbildning

Denna kurs ger dig en grundlig genomgång av de vanligaste CrossFit-övningarna och de olympiska lyften. Genom att fokusera på rätt teknik och utförande, minskar vi risken för skador och säkerställer en trygg och effektiv träning. Den här utbildningen ger dig de verktyg och kunskaper du behöver för en säker och givande CrossFit-upplevelse.

Vi ser gärna att du går vår Start-Up utbildning om du har för avsikt att träna regelbundet hos oss. Självklart kan du gå på våra pass även om du inte har gått Start-Up- / introduktionsutbildningen, i så fall anpassar vi passet åt dig efter dina förutsättningar.

PT – Individuellt eller i grupp

Hos oss kan du boka våra PT-tjänster i CrossFit: ”Individuell PT” och ”PT-Small Group”.
Med Individuell PT får du en personligt anpassad träning som fokuserar helt på dina mål och behov, vilket är perfekt för att finjustera tekniker och snabbt förbättra din förmåga.

PT-Small Group kombinerar fördelarna med personlig träning med den inspirerande atmosfären i en liten grupp. Det är ett utmärkt val för dig som vill ha stöd och gemenskap samtidigt som du når dina träningsmål.
Båda alternativen ger dig möjligheten att utvecklas i din CrossFit-resa.

PT-passen kostar från 600kr per tillfälle, vi bygger ett program tillsammans för att passa dina förutsättningar och behov.
Vi annonserar i våra sociala medier när vi drar igång en grupp PT-Small Group. Du kan också tillsammans med några kompisar dra igång en egen PT-grupp.

Sugar Wod

I appen sugar wod kan du se dagens wod, registrera resultat, följa din utveckling och peppa kompisarna i boxen. Sök efter ”CrossFit Karlskoga” för att ansluta till oss.

Eftersom vi betalar per ansluten medlem kostar det 100kr/år att vara ansluten till oss i Sugar Wod. Vi gör vanligen revision (lösenordsbyte) på Sugar Wod-medlemskapen i januari. Prata med oss i boxen för att få årets lösenord.

InBody-vägning

Siffran på en vanlig våg säger inte så mycket. Vi tycker till exempel ofta att det kan vara en bra sak att gå upp i vikt. Men en vanlig våg har svårt att avgöra vad muskler, vätska eller något annat i din kropp som väger. Så därför har vi skaffat en InBody-våg.

En InBody-vägning är helt enkelt en mätning av din kroppssammansätting. Det kan vara ett sätt att till exempel följa utvecklingen av muskelmassa. En vägning kostar 300kr.

Kiosk

På boxen har vi en kiosk där du bland annat kan köpa:

  • Funktions- och recoverydryck från GAAM
  • Kosttillskott, proteinprodukter och Bars ifrån GAAM
  • Diverse träningstillbehör som hopprep, tejp, shakers och vattenflaskor
  • Matlådor för atleter från Foodbox
  • Kläder så som tischor, tröjor med mera

Massage

Vi erbjuder idrottsmassage, anpassad för återhämtning och prestation. Denna massage är perfekt för aktiva individer, från hälsoentusiaster till professionella idrottare. Med fokus på att minska muskelspänningar, komma åt triggerpunkter, förbättra cirkulation och förbättra rörligheten, främjar det en snabbare återhämtning. Vår idrottsmassage är ett effektivt verktyg för både skadeförebyggande och för prestationsförbättring.

Kontakta oss på 072-159 70 46 eller Facebook Messenger för att boka tid.

Medicinsk laserbehandling

Vi samarbetar med Laserhälsan och du kan få behandling i våra lokaler.
Medicinsk laserterapi är en icke-invasiv behandlingsmetod som erbjuder smärtlindring och stödjer kroppens läkning. Genom lågnivålaser stimuleras cellernas energiproduktion, vilket främjar läkningsprocesser. Denna teknologi är effektiv för behandling av smärta, inflammation och muskuloskeletala tillstånd.

Läs på Laserhälsans facebooksida för mer info eller för att boka tid.