Vi växer med varandra – Värdegrund CrossFit Karlskoga

CrossFit Karlskoga är en licensierad CrossFitbox som erbjuder högintensiv funktionell träning utifrån dina förutsättningar.

Träning för alla där vi växer med varandra

Hos oss är alla välkomna att träna. Oavsett om du är ny med träning eller har en lång träningserfarenhet med dig, oavsett ålder, oavsett kön, sexualitet eller härkomst.  

Vi som tränar och coachar här ger varandra utrymme. Vi ser, hjälper och uppmuntrar varandra. Och vi fokuserar på positiv utveckling. Det hjälper oss att bli bättre atleter. 

En positiv kultur gör att vi trivs tillsammans. Vi blir mer öppna för att utvecklas. 

Säker utveckling och skadefri träning

För att utvecklas behöver man våga testa sina gränser. För att undvika onödiga risker är alla våra instruktörer diplomerade CrossFit-Coacher och vi har en planerad tanke bakom vårt träningsupplägg. Coacherna ansvarar för att leda gruppassen, för kvalité och säkerhet i träningspassets upplägg. Du ansvarar för ditt deltagande och genomförande. Det är därför viktigt att du aktivt deltar i passgenomgången och är lyhörd för coachernas feedback – det är för din säkerhet och utveckling.

Rent spel utan doping

Vi som tränar hos CrossFit Karlskoga och tävlar under CrossFit Karlskogas namn förbinder sig att inte använda dopingpreparat och otillåtna kosttillskott samt följa vår dopingpolicy.

När du löser medlemskap binder du dig även till att följa denna värdegrund när du är hos oss och tränar.